Начинки

Начинка 1
Ніжний основний бісквіт, просочений фруктовим сиропом із апельсинів, прошарований збитими вершками з додаванням натуральних персиків та ананасів. Для дітей, за бажанням, до вершків можна додати йогурт натуральний “Активія”.

Начинка 2
Три шари ніжного шоколадного бісквіту, просочених натуральним вишневим сиропом та кон’яком, прошаровані збитими вершками з додаванням цілої натуральної вишні та горіхового праліне з горіхами фундука, мигдалю, арахісу та грецьких горіхів.

Начинка 3
Карамельний бісквіт з лимонним карамельним кремом з додаванням горіхів фундука, праліне( по бажанню)

Начинка 4
Шари ніжного бісквіта, просочені фруктовим сиропом, прошаровані ніжним вершковим пташиним молоком з творожно-вершковою прослойкою з додаванням банана( по бажанню можна добавити персики, ананас, ківі)

Начинка 5
Ніжний основний бісквіт, просочений ванільним сиропом, прошарований кремом-брюле (збиті вершки із вареним згущеним молоком). За бажанням, до крему можна додати горіхи (грецькі, ліщину або мигдаль).

Начинка 6
Неперевершений смак вишні з горіховим присмаком фундука. Бісквіт шоколадний, просочений вишневим сиропом з додаванням коньяку та повітряно-горіховий прошарок,з’єднані кремом іриска(масло,уварене згущене молоко з цукром) йогуртовим кремом з додаванням вишні

Начинка 7
Начинка зі смаком шоколаду , кремового сиру з додаванням вишневого сиропу та вишні. Бісквіт шоколадний, просочений вишневим сиропом з прошарками кремового сиру (крем-чіз) вишневого мусу з йогуртом та вишні.

Начинка 8
Бісквіт шоколадний (3 ряди), просочені сиропом “Амаретто”, прослоєні ніжними вершками, збитими з вареним згущеним молоком (кремом-брюле). За бажанням, до крему можна додати горіхи (грецькі, ліщину або мигдаль).

Начинка 9
Пишний основний бісквіт з маком, шоколадний бісквіт та бісквіт основний , просочені ванільним сиропом та прослоєні збитими ніжними вершками з додавання згущенного молока та родзинок.

Начинка 10

Начинка 11
Два шари пишного основного бісквіта, просочені сиропом персиків та повітряного хрусткого бізе, з’єднані збитими ніжними вершками з додаванням шматочків ківі (за бажанням персиків).

Начинка 12
Три шари ніжного основного бісквіта, просочені ванільним сиропом, прослоєні збитими ніжними вершками з додаванням грецьких горіхів, чорносливу та чорного шоколаду

Начинка 13
Ніжний повітряний бісквіт з малиновим конфі.Ніжний бісквіт з малиновим сиропом, з легким білим шоколадним кремом з прошарком малинового конфі.(Ягодне конфі може бути і полуничним,манго,маракуя )

Начинка 14
Ніжний основний бісквіт, просочений натуральним сиропом із малини, прошарований збитими вершками з додаванням натуральних ягід чорниці. Для дітей, за бажанням, до вершків можна додати йогурт натуральний “Активія”. Натуральний сироп може бути: смородиновий, лимонний, апельсиновий. До вершків можливе додавання малини, полуниці.

Начинка 15
Ізумрудний бісквіт з шпінатом з’єднаний крем-сиром з додаванням ягід по бажанню(малина, чорниці,полуниця)

Начинка 16
Янтарний бісквіт моркв’яний з грецьким горіхом, родзинками, корицею та імбірем з’єднаний кремом-чіз з додаванням ягід чорниці, малина, полуниці (по бажанню)

Начинка 17
Шоколадний шифоновий бісквіт з єднаний кремом-чіз вершковим з додаванням вишень, чорносливу (по бажанню)